Galaxy s táblagép

Kategóriák: Domain, weboldal, letölthető termékek
Elhelyezkedés: Pécs Baranya megye
Látták: 9

18000 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: November 26, 2017

Hirdetési azonosító:jpa 6414


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 6414 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás


samsung galaxy s wifi 3.6 8gb

megérkezett az ideális társ, ami éjjel-nappal veled lesz. ismerkedj meg te is az új, kompakt galaxy s wifi 3.6-tal, hogy mostantól semmiről se maradj le, és mindig legyen, aki veled pörög. méretben kicsi, tudásban óriási.
a villámgyors 1 ghz-es processzor és az android gingerbread operációs rendszer szélsebes webböngészést és gördülékeny multimédia-lejátszást biztosít a galaxy s wifi 3.6-on, ami ideális megoldás a napközbeni rohanás alatt vagy otthon a fotelben ülve.
a galaxy s wifi 3.6-nak nem jelentenek akadályt a különböző audio és videó formátumok. válaszd ki az audio vagy video fájlt, nyomd meg a lejátszás gombot, és már kezdődik is a szórakozás. felejtsd el a macerás és időrabló kodekátalakításokat, és lazíts gondtalanul.

mit ér egy buli jó számok nélkül? ráadásul a legjobb zenék most hihetetlen hangzással szólalnak meg az intelligens soundalive funkcióval, amely mindig az adott zenéhez igazítja a beállításokat. akár a legújabb slágereket hallgatod, akár minden idők legnagyobb kedvenceit, mindegyik számot a hozzá legjobban illő hangzással élvezheted. És ez nem csak a zenékre igaz. a filmek is valódi mozihangzással kelnek életre.
nem csak hallani akarod a híreket, de látni is, hogy mit csinálnak éppen a barátaid? most a google talk*-kal ezt is megteheted. elég egy vezeték nélküli internetkapcsolat, és máris élvezheted a hang- és videohívásokat. ráadásul az előlapi kamerának köszönhetően, nem csak nézheted a történeteket, hanem te is élőképpel számolhatsz be a legújabb történésekről. beszélgess szereteiddel szemtől szemben, egy karnyújtásnyira.
nem akarsz hívás közben egy tablettel ügyetlenkedni? akkor csatlakoztasd bluetoothon keresztül a galaxy s wifi 3.6-ot a tabletedhez és máris kaptál egy virtuális mobiltelefont. sőt, hagyományos mobiltelefonodat is csatlakoztathatod, hogy egy teljes értékű okostelefont kapjál. Élvezd egy valódi okostelefon tudását az extra adatforgalmi költségek nélkül. ugye milyen okos?
olyan sok fantasztikus alkalmazás van, hogy hirtelen nem is fogod tudni, melyikkel kezdd. fedezd fel galaxy s wifi 3.6 lejátszóddal az alkalmazások legnagyobb tárházát a google play store-on és a samsung apps oldalon. egy készülékről böngészheted a leggyorsabban bővülő alkalmazástárat és a kifejezetten a galaxy-ra fejlesztett alkalmazásokat. mind a két alkalmazástár a rendelkezésedre áll, hogy biztosan megtaláld, a számodra fontos alkalmazásokat.
a galaxy s wifi 3.6 elképesztő tudását most egy egyszerű vezeték nélküli kapcsolat segítségével valamennyi készülékeddel megoszthatod. a galaxy s wifi 3.6 gubancolódó kábelek és csatlakozók nélkül képes rendszerbe szervezni az egyes készülékeket, hogy aztán az eredeti tudásukat jóval meghaladó funkcionalitást nyújthassanak neked.

tartozékok:hasonló készülékek:

samsung p6200 galaxy tab 7.0 plus 16gb 3g-wifi gray
samsung i9505 galaxy s iv black, white
samsung c3300k champ black, silver, white
samsung n7005 galaxy note lte white
samsung s5302 galaxy pocket duos black, white

vissza

További információ

hirdető értesítése

A hirdetés érvényessége lejárt. Nem lehet válaszolni a hirdetőnek.

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top