Gyógynövénybolt

Kategóriák: Egészség, gyógyászat
Elhelyezkedés:
Látták: 60

19 Euro €

E-mail küldése
Megjelent dátum: November 18, 2016

Hirdetési azonosító:jpa 277


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 277 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

Áruházamban szeretettel várok mindenkit, aki beteg és gyógynövények segítségével kíván gyógyulni.
www.egeszsegnovenyek.boltaneten.hu
Sokan vannak, akik bár kipróbálnák a növényeket, nem teszik, mert nem ismerik őket. Nekik nyújtok segítséget termékeimmel, melyek kiadványok körülbelül 1000 emberi betegség ellen felhasználható gyógynövényről, hatásukról, adagolásukról. Termékeim különlegességét az adja, hogy felhasználja a hazai gyakorlatban bevált módszereket és a külföldieket egyaránt. Köztudott, hogy számos növény elterjedt a Föld minden táján, valamint hogy sokuk eredeti hazája nem nálunk van, hanem távoli földrészeken. Azokon a vidékeken a népgyógyászat számos olyan probléma, betegség ellen használja őket, amit az itthoni gyakorlat még nem ismer. Ezt a hiányt is szeretném pótolni műveimmel.
Kérem Önöket, jöjjenek el hozzám, nézzenek körül és sikerrel válasszák ki, amire szükségük van egészségük helyreállításához. Jó egészséget kívánok és kínálok!

További információ

hirdető értesítése

A hirdetés érvényessége lejárt. Nem lehet válaszolni a hirdetőnek.

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top