Lányt keresek fiamnak

Kategóriák: Ingatlan
Elhelyezkedés: Budapest Pest megye
Látták: 141

Ingyenes

E-mail küldése
Megjelent dátum: November 30, 2017

Hirdetési azonosító:jpa 20162


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 20162 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

28 éves fiamnak lány társat keresek. olyan lányt keresek aki együtt lakna velünk és a fiamat szeretné. a fiamnak tulajdonképpen tartós komoly kapcsolatot keresek mivel még nem volt neki barátnője. budapesten lakunk közel a xiv kerülethez. gyere és költözz hozzán segítek amiben tudok neked jót főzünk együtt és buliba is elmegyek veletek. a fiam nem tud róla hogy keresek neki de ő teljesen feladta mindent megprobált ez az utolsó lehetősége hogy hirdetéseket adok fel amiben én keresek neki. én egy 64 éves asszony vagyok és tudom rendkívűli a hirdetésem de a fiamnak jó lenne egy lány aki szeretné őt. attól még hogy egy lakásban leszünk megadom nektek a teret. ha albérletet keresel és szeretnél velünk lakni akkor nyugodtan jöhetsz szívesen fogadunk de csak azzal a feltételel ha fiam párja leszel mivel lakhatást biztosítunk minimum elvárom hogy független egyedülálló legyél. a lakásban 20:00 órától tartozkodhatsz egészen másnap reggel 11:10-ig hétvégén viszont egész nap.
email:
fiamnaklanyt@gmail.com

További információ

hirdető értesítése

A hirdetés érvényessége lejárt. Nem lehet válaszolni a hirdetőnek.

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top