Számítógép szervíz, laptop szervíz, számítógép javítása Budapesten ingyenes kiszállással.

Kategóriák: Számítástechnika
Elhelyezkedés: Budapest Budapest Budapest
Látták: 27

4500 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Június 11, 2018

Hirdetési azonosító:jpa 23956


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 23956 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

Mobil telefonszámunk:

+36-20-265-75-30

Számítógép szerviz hívjon megyünk!

Házhoz kijáró számítógép-laptop javítási szolgáltatásunkat Budapest egész területén cégek, irodák, magánszemélyek egyaránt igénybe vehetik.

SZÁMÍTÓGÉP HELYSZÍNI JAVÍTÁSI SZOLGÁLTATÁSAINK:
Számítógép-laptop szoftveres hibajavítása.
Ingyenes kiszállással, helyszínen orvosoljuk a számítógép programjainak hibás működését.

Operációs rendszer telepítése, frissítése (Windows):
Kijavítjuk a fontos rendszer fájlokat, szükség esetén újratelepítjük rendszerét, vagy frissítjük. A feleslegesen elinduló programokat kikapcsoljuk amik lassítják a számítógépét.
Vírusirtás:
Minden féle vírustól, férgektől, trójaitól megtisztítjuk számítógépét, és felszereljük egy védelmi programmal, hogy számítógépe védve legyen.
Sebesség optimalizálás:
Kiiktatjuk a feleslegesen elinduló szolgáltatásokat, programokat, reklámokat. Töröljük a regisztrációs adatbázisból a felesleges bejegyzéseket. így számítógépe jóval gyorsabban fog működni.
Internet beállítás, megosztás,Wifi, router beállítás:
Legyen az kábel, adsl, isdn, mobil internet, beállítjuk az internetet a számítógépen, notebookon, és igény esetén meg is osztjuk, hogy több számítógépen lehessen internetezni.
Vezetékes, és vezeték nélküli hálózat kiépítése:
Hálózatot szinte bárhol ki tudunk építeni, és ezzel több számítógépet, illetve notebookot össze tudunk kötni, akár levegőben, kábelen
Levelező program telepítés, beállítás:
Feltelepítjük számítógépére levelezőprogramját, és beállítjuk az email fiókokat hozzá, igény esetén mentést végzünk a levelezésről.
Nyomtató telepítés, beállítás:
Feltelepítjük nyomtatóját, beállítjuk az optimális működésre, igény esetén megosztjuk, hogy több számítógépről is lehessen nyomtatni.
Egyéb szoftverek, driverek telepítése, beállítása:
Szinte bármilyen szoftvert fel tudunk telepíteni, és be tudjuk állítani. A számítógéphez csatlakoztatható egyéb eszközöket is működésre tudjuk bírni
A helyszínen nem javítható számítógépek, laptopok javítása külön árajánlat alapján történik!
Keress meg minket a Google+-on Google+

Nem indul a számítógépe? Hibás működést tapasztal? Felbukkanó reklámablakok, ismeretlen programok lassítják számítógépét laptopját? Elakadt, PC szerviz-re, tanácsra van szüksége? Programokat kell telepíteni számítógépére? Vírusokat kell irtani PC-jén? Adatait meg kell menteni? ADSL, WIFI, internet elérését szeretné megosztani? Bekapcsolná a számítógépét de nem történik semmi? Folyamatos hibaüzenetek lepik el a képernyőt?

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top