Rendszer van a lottóhúzásokban

Kategóriák: Szolgáltatás
Elhelyezkedés: Budapest Pest megye
Látták: 7

Egyeztessed az hirdetés szerzőjével

E-mail küldése
Megjelent dátum: November 9, 2018

Hirdetési azonosító:jpa 24292


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 24292 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

Rendszer van a lottóhúzásokban

Csak munkáltatók (vállalkozók, cégek számára).
Könnyen lehet, hogy több pénzt fogok termelni Önnek, mint a vállalkozásai. Így kevésbé kell stresszelnie, több időt tölthet a családjával, hódolhat a hobbijainak.

A matematikai megoldásom lehetővé teszi, hogy sokkal nagyobb eséllyel szálljon ringbe. A világ összes lottó játékához egyformán használható, de én csak az EuroJackpot és az EuroMillions lottójátékra koncentrálok, mivel ezeknél a csúcsnyeremény 27 és 57 milliárd Ft (árfolyamtól függően, vagyis nekünk az a jó, ha romlik a Ft, mert a nyeremények euróban értendők).

Rájöttem, hogy rendszer van a lottóhúzásokban. Tudom, hogy ez hülyén hangzik, főleg ha elmondom, hogy a matek tanárnőm megbuktatott a középiskola 2. osztályában.
A matematikusoknak igazuk van abban, hogy a sorsolások véletlenszerűek. De ez csak az adott heti sorsolásra vonatkozóan igaz (lásd a szemléltető képeket, amiket hamarosan feltöltök). A megoldás: algebra + geometria + kreativitás.

A feltételeim:

- határozatlan idejű távmunkaszerződés
- a munkaköröm „kreatív tevékenység”
- fix havi nettó 1,5 millió Ft munkabér
- a fizetésemnek adott hó 2. napján a számlámon kell lennie.
- a velem távmunkaszerződést kötö félnek meg kell felelnie minden törvényi előírásnak (bejelentés, MT, TB- és nyugdíjjárulék fizetés, stb.)

A bérigényem és a feltételeim nem képezik alku tárgyát. Csak megbízható, becsületes, jogkövető, pénzügyileg stabil munkáltatóval kötök távmunkaszerződést. A leendő munkáltatót érintő minden adatot ellenőrizni fogok az interneten, 13 állami nyilvántartásban, a hivatalos és nem hivatalos csatornákon. Ami fontos! A határozatlan idejű távmunkaszerződés ellenére is mindaddig elköteleződöm azon munkáltató irányába, amelyik megfelel a feltételeimnek. Ha még az előtt beletrafálnék egy nagy nyereménybe, mielőtt az első ajánlattevő jelentkezne, akkor már nem lesz szükségem rá, mint munkáltatóra. Azt hiszem, ez érthető. Tehát ne habozzon!

A tudományom (matematikai megoldásom, találmányom, felfedezésem) kizárólagos szellemi tulajdonomat képezi. Az egész világon erre jelenleg egyes egyedül én vagyok képes.

Bővebb információ:
skandihatos.lotto@gmail.com
eurolotto.hupont.hu

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top