Hiánypótló kapcsolatot keresek

Kategóriák: Társkeresés
Elhelyezkedés: Kecskemét Bács-kiskun megye
Látták: 60

Ingyenes

E-mail küldése
Megjelent dátum: November 28, 2017

Hirdetési azonosító:jpa 6976


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 6976 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

Valójában komoly, hosszútávú kapcsolatot keresek, de nagyon döcögősen megy, és közben már nagyon hiányzik a testi kielégülés is. arra is gondoltam már közben, hogy ha nőként hasonló cipőben jársz te is, akkor lehet, hogy mindkettőnknek kölcsönösen előnyös lenne a helyzet könnyebb átvészelése érdekében az igazi megtalálásáig egy hiánypótló kapcsolatot fenntartani, szimpátia alapon, anyagiaktól mentesen, csak a szex öröméért, legalább heti egy-két találkozással, diszkréten, kettőnk titkaként, hogy "kisegítsük" egymást ezen a szintén fontos ínséges téren. én egy ötvenes, de eléggé fiatalos, káros szenvedélyektől mentes, egyedül álló és élő, szexuális nyomorban kallódó, jobb sorsra érdemes, átlagos testalkatú férfi vagyok, aki igényes társkereső egyébként, az igazira hosszabb távon is várni tudok, de addig is kiváló megoldás lehetne hasonló helyzetű nővel egy kis időnkénti hancúrozás!

További információ

hirdető értesítése

A hirdetés érvényessége lejárt. Nem lehet válaszolni a hirdetőnek.

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Kapcsolódó hirdetések

    Top