KERMA bőrpanel

Kategóriák: Építőanyag
Elhelyezkedés: Debrecen Debrecen Hajdú-Bihar megye
Látták: 15

450 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Október 19, 2020

Hirdetési azonosító:jpa 26212


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

Alapanyag: műbőr (textilbőr)
Kiszerelés: darab
Rögzítés: ragasztással
Gyártó: Kerma Design Kft.
Ár: 21.900 Ft-tól 41.700 Ft-ig / m2

10 standard méret: 12,5x12,5 cm / 12,5x25 cm /25x25 cm / 25x50 cm / 50x50 cm / 12,5x50 cm /30,2x34,7 cm / 30,1x17,2 cm / 21,7x25 cm / 12,5x24,5 cm
A 10 standard méret mellett lehetőség van egyedi méretű panelek rendelésére is, melyeknek az ára +25%
Látványtervet szeretne kérni? Írjon nekünk: info@kerma.hu
A lakberendezők és belsőépítészek számára az eddig még csak az internetről és szaklapokból ismerős bőrpanelek most elérhetőek és rendelhetőek lettek webáruházunkban. A bőrök és műbőrök alkalmazása a lakberendezésben természetesen nem új dolog, és már számos példát láthattunk széleskörű felhasználásáról. A bútorgyártás mellett, dekorációknál, illetve a falak burkolásánál is használt bőrök kivitelezését legtöbbször kárpitos vagy asztalos szakember végezte eddig, mindig egyedi megrendelésre. A standard méretekben készülő bőrpaneleknél az újdonság abban rejlik, hogy az 6 standard méret kiválóan kombinálható egymással, így számtalan minta kirakható és különleges, dekoratív falfelületeket kapunk a segítségükkel. A több méret mellé több szín is párosul, így még több a lehetséges variáció. A bőrpanelek különlegessé tesznek minden teret, illetve még kiváló hő- és hangszigetelő tulajdonságukkal tovább növelik a komfortérzetünket. Bátran alkalmazhatjuk őket a lakás minden helyiségében az előszobától a hálószobáig. Nagyon jól mutat például ágyvégként, vagy előszobában, de nagyon hangulatos és meghitt hangulatot kölcsönöz hálószoba fal dekorációként is. Ezek a falburkolatok helyettesíthetik a megszokott festett falakat, tapétákat, posztereket.

Látogasson el webáruházunkba! www.kerma.hu

További információ

hirdető értesítése

Név: Kerma

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top