Nappali áramról vezérelt áramra szünetmentesen átkapcsoló automatika

Kategóriák: Építőanyag
Elhelyezkedés: Ordacsehi Somogy megye
Látták: 22

10000 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Szeptember 26, 2019

Hirdetési azonosító:jpa 25157


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

Ezt az automatikát azoknak ajánlom akik megépítették lakásukban az éjszakai nappali átkapcsolást és zavarja őket a napközbeni többszöri ki be kapcsolás. És azoknak akik ez miatt nem építették meg. Ennek az eszköznek a segítségével úgy lehet átkapcsolni az éjszakai áramot nappalira és vissza,hogy nem szakad meg egy pillanatra sem . E nélkül ,ha CSAK mágneskapcsolóval kapcsoljuk át az éjszakait, a bekapcsolásnál és a kikapcsolásnál is rövid időre megszakad az áramellátás.A hűtők ,fagyasztók különösen érzékenyek a pillanatnyi áramszünetre ,mert a hőkioldójuk A sok ki-be kapcsolástól hamar beég. A számítógépek ,routerek ,lapostv-k a legváratlanabb pillanatban kikapcsolnak vagy újraindulnak.Az új gázkazánok okos bojlerek sem szeretik az állandó ki be kapcsolgatást.Egyfázisnál csak akkor lehet használni,ha a nappali és az éjszakai fázis egynemű. 40A-ig lehet használni.Megfelelően méretezett mágneskapcsolóval együtt kell telepíteni. Három fázisnál pedig természetesen mind a három fázist át lehet kapcsoltatni. Először a mágnes kapcsolóval nem szünetmentesen kell megépíteni az átkapcsolást . Ha ez már működik akkor a szünet mentesítőt 10 perc alatt rá lehet kötni.Bekötési rajzot természetesen tudok hozzá adni. Gyakorlatilag bármit át lehet vele kapcsolni ,de hivatalosan csak azt amit szabad.Pl. Infrapanel Hőtárolós kályha ,okosbolyler stb. De tudok készíteni olyat is ami a mágnes kapcsolót is tartalmazza egy fázisnál és három fázisnál is.
Ha a You Tube keresőbe beírja hogy “ éjszakai nappali “ talál egy bemutató videót. Az egyfázisú átkapcsoló automatika 10 000 Ft plusz posta Az egyfázisú átkapcsoló ami már a mágnes kapcsolót is tartalmazza 18000 Ft plusz posta. A Háromfázisú átkapcsoló automatika 20 000 Ft plusz posta A Háromfázisú átkapcsoló ami már a mágnes kapcsolót is tartalmazza 32 000 Ft plusz posta. A plusz posta utánvét esetén 2500 Ft Átutalással postán maradó csomagként feladva 500 Ft

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Kapcsolódó hirdetések

    Top