Eladó 25 nm-es társasházi lakás vagy panellakásra csere!

Kategóriák: Ingatlan
Elhelyezkedés: Xviii. Budapest Budapest
Látták: 13

23000000 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Május 10, 2019

Hirdetési azonosító:jpa 24697


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 24697 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

Eladó vagy kisebb nm-es panellakásra, liftes házban cserélném 6 lakásos társasházban lévő ingatlanomat! Szóba jöhető kerületek: pl: XVIII, - Havanna ltp. 35 nm-es lakás, XIX, XX, esetleg XXI. Teljes körűen felújított (víz, villanyvezeték áthúzás, nyílászárócsere, redőnyős, szúnyoghálós) kertkapcsolatos 25 m2-es lakás, amely egy 6 lakásos társasház első lakása, melyhez saját lekerített kis kert tartozik valamint különálló tárolórész az udvarban. A környék tömegközlekedéssel könnyen elérhető busz illetve az 50-es villamos vonzáskörzetében, egy nagyon csendes,kertvárosi övezetben található, orvosi rendelő, sztk, boltok a közelben. A nappali-étkező-konyha egy légtérben van, világos, tágas, délelőtt az előszoba ill. a konyha napsütéses, délután pedig a szoba kelet-nyugati fekvésű a lakás. A fürdőszoba (zuhanyzó + wc) egy légtérben található. A felújítás során magas minőségű alapanyagokat használtunk. Az ár a beépített konyhabútort is tartalmazza. Bármilyen kérdés esetén kérem írjon bizalommal. Elsősorban magánszemélyek jelentkezését várom, ingatlanosok kérem ne keressenek, köszönöm! Lakóközösség jó, villanyt, vízfogyasztást átalányban fizetem, a kábeltévét + netet havonta, közös költség is havi fizetéses. Azért eladó az ingatlan, ami teljesen per-és tehermentes, 1/1 tulajdoni hányaddal. Költözési idő megegyezés tárgyát képezi! 18.kerület, Bókay kert, garzon, kertkapcsolat,lakás!

További információ

hirdető értesítése

Név: Menyhárt Erzsébet

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top