LÁNYNAK ALBÉRLET

Kategóriák: Ingatlan
Elhelyezkedés: Xv Budapest Budapest
Látták: 22

1 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Szeptember 27, 2019

Hirdetési azonosító:jpa 25158


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 25158 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

18 éves kortól 34 éves korig keresek magyar vagy roma lány szobatársat vagy albérlõtársat aki hozzám költözne. Lehetõleg vékony szép lányt keresek. Fontos hogy legyél független egyedülálló mert a társam keresem. Gyermek háziállat nem hozható. Már lakot nálam lány de nem volt az igazi. Csak olyat keresek aki hosszútávú párkapcsolatot keres. Nálam aludhatsz fürödhetsz és tévézhetsz, rendes becsületes fiú vagyok és egy romantikus szenvedélyes kapcsolatot keresek. Ott kéne találkoznunk ahol a közelben lenne a szoba. Magamról jóképű sportos vagyok és gyengéd. Annyit még hogy Budapesten élek a XV kerülethez közel és ha vidéki vagy akkor fel kéne utaznod. Oszd meg a hirdetésem hogy rám találjon az igazi. Dolgozó lányok elõnyben. Ad meg a telefonszámod és felhívlak és megbeszélünk egy randit.
Email:
szobatars6@yahoo.com

További információ

hirdető értesítése

Név: Kovács Béla

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top