A csúcson:Leica Disto lézeres távolságmérő

Kategóriák: Kerti gépek, szerszámok
Elhelyezkedés: Biatorbágy Pest megye
Látták: 38

22441 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Március 14, 2018

Hirdetési azonosító:jpa 23425


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 23425 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

Lézeres távolságmérő, Leica Disto távolságmérő
A prémium Leica Disto lézeres távolságmérő minden igénynek megfelel. Kül és beltérre ajánlott lézeres távolságmérő széles kínálata a lehető legmagasabb minőségi értékekkel!

A világon az első lézeres távolságmérő 1993 novemberében jelent meg. Ez volt az Eredeti Leica Disto. Az eltelt évek alatt a Leica Geosystems olyan újításokat vezetett be, mellyel mindig az élmezőnyben tudott maradni. A mai Leica Disto távolságmérőkben olyan funkciókat találunk, melyet elsőként a Leica Geosystems fejlesztett ki és vezetett be a piacon...

Leica Disto a lézeres távolságmérő
A Leica Disto az első lézeres távolságmérő, melyben először jelent meg a: PC-re történő adatátvitel, a Bluetooth adatátvitel, a digitális kamera és kijelző. De a Leica Disto távolságmérőben jelent meg először a 360°-os függőleges dőlésérzékelő, a nagyfelbontású színes kijelző, az IP65 védelem a víz és por ellen. És a Leica Disto távolságmérő az első, melynek mérési hatótávolsága 300 méter, valamint az első olyan kézi távolságmérő, mely valós 3D-ben képes mérni!

Távolság mérése Leica Disto távmérővel
A Leica Disto egyet jelent a pontossággal és a megbízhatósággal. A belépő szintű modellektől a 3D felmérésre alkalmas modellekig, mindenki megtalálja a számára megfelelő távmérő eszközt. A Disto termékeket megkülönböztetjük kültéri és beltéri távmérők szerint. A beltéri távolságmérő mérete kisebb, mérési hatótávolságuk maximum 120 méter. A Leica Disto lézeres mérőeszköz minden tagja 1.0 mm pontossággal képes a távolságot mérni! Kültéri használat során az erős napfényben a lézerfény sokszor már pár méter után sem látható, ezt küszöböli ki a kültéri távolságmérő.

Attól kültéri egy távolságmérő, hogy a készülékben egy beépített kamera is található, mely a készülék kijelzőjén mutatja a felhasználójának, hogy hova céloz a lézerponttal. A kamera 4x nagyítható, így még nagyobb távolságra is pontosan lehet célozni. A kültéri távolságmérők mérési hatótávolsága jellemzően 200 méter! Minden Leica Disto lézeres távolságmérőre 2+1 év garanciát vállal a gyártó. A Disto távolságmérők raktárról azonnal elérhetőek!

Kicsi vagy nagy - egyaránt tökéletes!
Leica DISTO lézeres távolságmérőinket akciós áron rendelheti meg itt: https://www.redghost.hu/shop_search.php?search=disto

Weboldalunk jobb oldalán hírlevelünkre feliratkozva Ön lesz az első, aki akcióinkról értesül majd!
RedGhost Building Trade Kft
2051 Biatorbágy, Ybl Miklós sétány 10.
06-23-310-416, 06-30-2126697
www.redghost.hu
info@redghost.hu
Kedvelje Facebook oldalunkat!
https://www.facebook.com/redghosttrading
LIKE!

#disto #leica #lézeres #távolságmérő #lézerestávolságmérő #akció

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top