Leica Lino L4P1 multiline lézer

Kategóriák: Kerti gépek, szerszámok
Elhelyezkedés: Biatorbágy Pest megye
Látták: 20

125906 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Február 12, 2018

Hirdetési azonosító:jpa 23132


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 23132 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

Bemutatkozik a Leica Lino L4P1 vonallézer

A Leica egyik új terméke a Lino L4P1, egy speciálisan beltéri szintező munkálatok elvégzésére gyártott keresztvonallézer. Az eszköz egyszerre alkalmas szintkijelölésre, kitűzési feladatokra és igazításokra is. Bátran állíthatjuk tehát, hogy a Leica Lino L4P1 a piacon fellelhető egyik legsokoldalúbb többvonalas lézer!

A Lino L4P1 igazán hasznos funkcióinak egyike, hogy nem csak vízszintes és függőleges kitűzéseket végezhetünk-, hanem képesek vagyunk vele derékszögeket is kijelölni. Ez válaszfalak tervezése esetében például kimondottan előnyös lehet. A derékszögek kijelölését a 360 °-ban elforgatható alap is könnyíti, amely által pontosabb igazítások is megvalósíthatók. A finombeállítások az eszköz alján található csavar segítségével végezhetők el. A válaszfalak állításához nagy segítséget nyújt a három függőleges, de egymásra merőlegesen kivetíthető lézervonal is. A Lino L4P1 180 °-os lézervonalak által képes a vízszintesek kitűzésére talajszinttől eltérő magasságban is.

A készülék hatótávolsága 15 méter, de ez Leica RVL 80 vevővel akár 80 méterig kiterjeszthető.
A Leica Lino L4P1 a fentieken kívül azért is remek választás, mert innovatív, úgynevezett Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amely 24 órás üzemidőt biztosít.Nem szükséges a munkát félbehagyni az akkumulátor töltésének ideje alatt, ugyanis a készülékhez jár egy cserélhető elemtartó is, amelybe egyszerű alkáli elemeket helyezve a lézer akkor is használható, ha az akkumulátor már lemerült. Úgy is mondhatnánk, hogy a Lino L4P1 mindig készen áll a munkára!
A készülék pontossága ± 1 mm/5 m, ami azt jelenti, hogy a hibahatár elenyésző.

A Leica Lino L4P1-höz kiegészítőként tartozik a Li-Ion akkumulátoron, a töltőn és a cserélhető kazettán kívül egy lézeres jellap, illetve egy masszív koffer is, amelyben biztonságosan és könnyen lehet szállítani a vonallézert, jó tárolási megoldás a vonallézer számára. A készülék súlya mindösszese 1173 gramm.

Összességében elmondható, hogy a Leica ezen terméke a piac bármely más hasonló termékével szemben jó választás és senkinek sem fog csalódást okozni.
A vonallézerre ráadásként 2+1 év garancia is érvényes!

A terméket bemutató videót itt találja:
https://www.youtube.com/watch?v=1gD1FUPwYOw

A terméket megrendelheti itt:
https://www.redghost.hu/Leica-Lino-L4P1

Weboldalunk jobb oldalán hírlevelünkre feliratkozva Ön lesz az első, aki akcióinkról értesül majd!
RedGhost Building Trade Kft
2051 Biatorbágy, Ybl Miklós sétány 10.
06-23-310-416, 06-30-2126697
www.redghost.hu
info@redghost.hu
Facebook oldalunk:
https://www.facebook.com/redghosttrading
LIKE!!!

#leica #szintező #forgólézer #vonallézer #lézeres #távolságmérő #lézerestávolságmérő #disto #multiline

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top