https://www.e-music.hu Stúdió-bérlés, Hangfelvétel-készítés, Stúdió Utómunkák, Mixing, Mastering

Kategóriák: Szolgáltatás
Elhelyezkedés: XV. Kerület Budapest Budapest
Látták: 879

22000 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Május 9, 2021
Módosított dátum: Május 10, 2021

Hirdetési azonosító:jpa 26660


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

Elérhetőségeink: https://www.e-music.hu Tel: 06-70/601-9990 - e-mail: info@e-music.hu

Stúdió-bérlés, Hangfelvétel-készítés:
125 m²-en, igényes, barátságos és szakmai környezetben bérelheted ki az ország egyik legjobban felszerelt és legnagyobb hangműhelyét, ha: • Éneket vennél fel már meglévő alapra • Hangszeres sávokat rögzítenél • Zenei alapot vagy teljes produkciókat szeretnél készíteni • Rap felvételt, narrációt vagy egyéb szöveges felvételt szeretnél • Teljes hangmérnöki segítségre vágysz • Vagy akármilyen hangfelvétellel kapcsolatos ötleted/inspirációd van.

Stúdió Utómunkák, Mixing, Mastering:
Hozz saját dalt, vagy készítsük el közösen a Te ízlésvilágod szerint. Igény esetén akár online is elküldheted az anyagot, így néhány napon belül profin megkeverve/masterelve vissza is kapod. Hangszerelés és mixing szolgáltatások 20,000 HUF/dal, Mastering 22,000 HUF/dal. Több dal esetén kedvezményekkel várunk.

Bérmunka:
Van egy jó ötleted, de nem találod meg hozzá a kellő társakat, vagy csak nem játszol az adott hangszeren? Stúdiónkban bérzenészeket is tudunk biztosítani számodra, széles repertoárban.

Rendezés/Zenei Marketing/Informatikai szolgáltatások:
Tehetséges vagy, de nincs ötleted hogyan kéne elindulni? Ha még új vagy a zene világában, felállítjuk a zenei portfóliódat, megálmodjuk, hogy mi az ami Hozzád illik, és elindítunk a zenei pályán, teljes design és arculattervezéssel. Felépítjük a saját weblapodat és social mediás felületeidet, amit a későbbiekben közösen, az együtt kiválaszott irányvonal mentén managelünk. Emellett tervezünk lemezborítókat, és egyéb grafikai anyagokat is.
Csomagok:
Hozott alapra, teljes éneksáv, 2 óra felvétellel, keveréssel és masterrel: 35.000 HUF Bármilyen egyéb hangszeres sáv, 4 óra felvétellel, keveréssel és masterrel: 45.000 HUF Ének, hangszeres sáv, szignál, podcast, rap-felvétel 6 óra felett: 6000 HUF+ÁFA/Óra Zenei rendezés és marketing esetén, az első konzultáció ingyenes.

Elérhetőségeink: https://www.e-music.hu Tel: 06-70/601-9990 - e-mail: info@e-music.hu

További információ

hirdető értesítése

Név: https://e-music.hu Tel: 70/601-9990

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top