pirulák és kálium-cianid por eladó

Kategóriák: Szolgáltatás
Elhelyezkedés: All City all city Bács-Kiskun megye
Látták: 119

100 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Szeptember 27, 2019

Hirdetési azonosító:jpa 25159


Küld el smsben a hirdetési azonosító szöveget jpa 25159 (szóköz szükséges) az alábbi telefon számra.

06-90/643-644 (508Ft) 10 napos kiemelés

06-90/888-310 (800Ft) 30 napos kiemelés

A hirdetési azonosítót a hirdetésed adatainál a hirdetési azonosító mezőben találod. Az árak bruttó árak. Az smsrendszert a Netfizetés.hu Kft biztosítja (Tel: 0670/297-2357)
Kredit vásárlás paypalon keresztül

Leírás

Kálium-cianidot állítunk elő és forgalmazunk, amely színtelen, KCN képletű kristályos vegyület. A kálium-cianidot az ékszerkereskedők ismerték rendkívüli és kivételes kiváló minőségű, vegyi aranyozási és csiszolási tulajdonságaik miatt. Prioritásunk az ügyfelek elégedettsége, vagyis a diszkrét csomagolás és a rövid távú szállítás az ajánlott rendeltetési helyre. kínálunk kálium-cianidot por alakban, hengeres tablettát és kapszulákat. Minden tabletta súlya 100 gramm. A kálium-cianid mérgező szervetlen vegyület, amelynek képlete KCN. Ez a színtelen, kristályos vegyület, amely megjelenése hasonló a cukorhoz, vízben jól oldódik. A legtöbb KCN-t aranybányászatban, szerves szintézisben, ékszerek tisztításában és galvanizálásban használják. Nagyon jó minőségű KCN-t kínálunk 99,98% -ban. Nagyon kis mennyiségű rendelést is elfogadunk laboratóriumi használatra. kérjük, vegye fel velünk a részleteket a (morganchemicals200@gmail.com) címen. Bízunk benne, hogy üdvözöljük megrendeléseit.
Vegye fel velünk a további információt, amelyet világszerte értékesítünk.

E-mail: morganchemicals200@gmail.com.

Weboldal: * CURRENTLYUNDER RECONSTRUCTION *

További információ

hirdető értesítése

Név: morgan chemicals

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top