Kiadó raktár Szigetszentmiklós

Kategóriák: Ingatlan
Elhelyezkedés: Szigetszentmiklós Pest megye
Látták: 121

995 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Május 15, 2018

Hirdetési azonosító:jpa 23825


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

Az ingatlan Szigetszentmiklós északi, külterületi részén található, amely az M0-s autóútról a Csepeli úton keresztül közelíthető meg. Közvetlen közelében található benzinkút és buszmegálló is. Célforgalomban korlátozás nélküli behajtás lehetséges.

Az összesen 4000 m2 nagyságú telken rendelkezésre áll egy 935 m2-es irodaépület, melyben riasztó, kamerarendszer, központi fűtés és központi klímaberendezés is biztosítja a komfortérzetet. Az irodaépülettől jobbra található egy 285 m2-es földszintes, kopolit üveges szerelőműhely, mely két nagyméretű, elektromos kapuval is rendelkezik, így kifejezetten alkalmas tehergépkocsik, buszok, mezőgazdasági gépek szervizelésére.

A területen található a 379 m2-es, belső kétszintes (összesen 680 m2) anyag-és készáru raktár. A két helyiség külön szeparált, emellett az első, fűthető raktárban egy iroda is rendelkezésre áll. Ezen kívül az ingatlanon egy 60 m2-es szociális blokkot is biztosítunk, mely étkező, öltöző és fürdő funkcióval is rendelkezik.

Földszint:
Raktár: 390 m2 3,2 EUR-tól/ m2

Emelet:
Raktár: 300 m2 3,2 EUR-tól/ m2

Ipari telephely:
1000 m2 szabad terület 3,2 EUR-tól/ m2

Fenntartási- és üzemeltetési díj: 300 HUF/ hó

Kifejezetten ipari ingatlanokkal foglalkozunk. Eladó/kiadó raktárakat, telkeket, telephelyeket talál honlapunkon.
www.raktarbank.hu

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top