Fűtéshez, villanyhoz, kamerákhoz értő személy

Kategóriák: Állás
Elhelyezkedés: Xii Budapest Budapest
Látták: 81

Egyeztessed az hirdetés szerzőjével

E-mail küldése
Megjelent dátum: Január 25, 2022

Hirdetési azonosító:jpa 27314


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

Keresünk alkalmi fütés, és vill. hibajavításokhoz, megbízható, elérhető szerelöt karbantartót.
Érdeklődni/jelentkezni: 06209444900

Fűtéshez, villanyhoz, kamerákhoz értő személy(eke)t keresünk rendszeres alkalmi javításokhoz, aki akár vasárnap este is elérhetö - ha meghíbásodás van, azonnal meg tudja oldani a problémát. Nem kell vállakozói v. végzettség, csak rutin, találékonyság és valós hozzáértés.
A 12,14,16 ker-i albérletházak (30-90db) radiátoros rendszerüek höszivattyú, gáz, villany kazános fütésüek, cirkulált készenléti melegvizzel, folyosókon bizti táblákkal, kamerákkal, félipari mosógépekkel - ezek üzemzavarainak azonnali megoldásához várunk jelentkezöket rendszeres együttmüködéshez. Dijazás akár alkalmanként azonnal,v.megállapodás szerinti ütemezéssel.

A meghibásodások elég széles körűek - pl.zárlat, levegösödés, rongálásos, szivattyu leégés, kazánvezérlés, vizkövesedés, dugulás, rendszer koszolódás, stb - de előfordulhat cirko cseréje, kémény javitása is . Célunk hogy olyan szerelövel dolgozzunk aki megismeri és hosszu távon jó karban tartja az általa szervizelt gépészetet.
Környékbeli előnyben.

INFO: 06 20-9444900 h-v 7-20h, VIBER-WhatsUp (üzenet) 0-24h.

További információ

hirdető értesítése

Név: Munka Ajánlat

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top