Laminine -Nutritional Powerhouse

Kategóriák: Egészség, gyógyászat
Elhelyezkedés: Satu Mare Satu-Mare
Látták: 161

155 Euro €

E-mail küldése
Megjelent dátum: Március 4, 2018

Hirdetési azonosító:jpa 23304


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

Nutritional Powerhouse
- 1 Laminine (30-count) box
- 1 OMEGA+++ (30-count) box
- 1 DIGESTIVE+++ (30-count) box
- 1 IMMUNE+++ (30-count) box ....Laminine – az inaktív szöveti őssejtjeid beindításában, az egészséged egyensúlyának helyreállításában
Digestive +++ az emésztőrendszered rendbetételében
Omega +++ a szív és keringési rendszered optimális működésében
Immune +++ az immunrendszered erősítésében.....Az őssejtek olyan különleges sejtek, melyek képesek sejtosztódással önmagukat korlátlanul fenntartani, megújítani, illetve képesek differenciálódás révén más sejtek és szövetek létrehozására.

Az őssejtből bőrsejtek, izomsejtek, csontsejtek, idegsejtek, vérsejtek, agysejtek, vázizomsejtek, szívizomsejtek… stb. alakulhatnak ki.Mi a Laminine, azaz őssejt aktiválás titka?
A “titok” az FGF, azaz a fibroblaszt növekedési faktor (Fibroblast Growth Factor) vegyület. Az FGF nélkülözhetetlen támogatója az embrionális fejlődésnek. Az FGF megtalálható az emberi méhlepényben is, de az idő múlásával ez szervezetünkben jelentősen csökken, és lényegében eltűnik, ahogy öregszünk. Testünk nem képes előállítani saját FGF-t. A LAMININE fogyasztásával pótolhatjuk a fibroblaszt növekedési faktort.

Fibroblaszt Növekedési Faktor (FGF)

Javítja az idegi funkciókat az agyban
Növeli az aminosavat és a peptideket a sejtekben
Aktiválja a megfelelő szöveti őssejteket a szervek természetes állapotának visszaállításához
A Laminine minőségi formulája az FGF forrása a felnőttek számára

Többféle növekedési faktor létezik, ezek közül az FGF2 van a Laminine kapszulában. Az FGF2 csak az őssejtekre van aktiváló hatással, más típusú sejtekre nem. Gondolkoztál már azon, hogy egy gyermek fizikailag miért fejlődik olyan hihetetlen sebességgel? Hogy miért képes olyan gyorsan anyanyelvét megtanulni, és hogyan tud emlékezni a legapróbb részletekre is? Hogy egy fiatal szervezetben miért van annyi energia, lendület és vitalitás? Lehet azt gondolod, hogy ez csak azért van, mert fiatal és gondtalan …A válasz többek között abban rejlik, hogy van egy olyan vegyület, amely létfontosságú az embrionális fejlődés támogatásában: ez az úgynevezett fibroblaszt növekedési faktor (fibroblast growth factor, FGF).

Az FGF indítja be a szervezet őssejtjeit a sejtosztódásra és a speciális sejtté alakulásra. Bőrsejt, izomsejt, idegsejt, porcsejt, csontsejt – és így tovább… A válasz többek között abban rejlik, hogy van egy olyan vegyület, amely létfontosságú az embrionális fejlődés támogatásában: ez az úgynevezett fibroblaszt növekedési faktor (fibroblast growth factor, FGF).

Az FGF indítja be a szervezet őssejtjeit a sejtosztódásra és a speciális sejtté alakulásra. Bőrsejt, izomsejt, idegsejt, porcsejt, csontsejt – és így tovább…

További információ

hirdető értesítése

Név: JÓZSEF

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top