Palamosás Forduljon hozzánk segítségért!

Kategóriák: Szolgáltatás
Elhelyezkedés: Esztergom Komárom-Esztergom megye
Látták: 125

990 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Június 16, 2018

Hirdetési azonosító:jpa 23993


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

Milliókat költ a ház felújítására de a tetőn található szennyeződések rontják a ház összképét? Nem tudja mi tévő legyen? Mi tudjuk a megoldást!

Forduljon hozzánk bizalommal!

Engedje meg, hogy pár szóban bemutassam cégem fő tevékenységi körét, a tetőmosás, pala- cserép- és lemeztetők tisztítását, és rávilágítsak ennek fontosságára.

A tetőfedő anyagokon 8-10 év elteltével az időjárás viszontagságai miatt szennyeződések rakódnak le, melyen megindul a mohásodás, algásodás. A tetőfedő anyag héjazatán megtelepedő moha nemcsak esztétikai probléma. Eltömíti a fedőanyagok közötti hézagokat, mely beszivárgáshoz, beázáshoz vezet. Ezáltal károsodik a tetőszerkezet, melyet felújítani vagy akár cserélni kell.

A megoldás ennek elkerülésére az időszakos tetőmosás, tetőtisztítás, amelynek lényege a fedőanyagon megtelepedett sár, moha, alga eltávolítása.

A megtisztított fedőanyag visszanyeri eredeti vízelvezető képességét, így elkerülhetjük a beázást, a tetőszerkezet cseréjét.

További információ

hirdető értesítése

Név: palamosas

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top