Bosch GLL 3-80 vonallézer 20% kedvezménnyel

Kategóriák: Otthon, kert
Elhelyezkedés: Leica Lino Vonallézerek 25% Kedvezménnyel! Biatorbágy Pest megye
Látták: 108

95192 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Május 30, 2018

Hirdetési azonosító:jpa 23890


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

A Bosch GLL 3-80 vonallézer segítségével számos kültéri vagy beltéri mérést nagyon egyszerűen elvégezhet. Használható szintbe hozáshoz, szárazépítészeti falak építésénél vagy álmennyezetek kialakításánál. De beltéren is jó hasznát veszi padló-, és falicsempék esetén, vagy szekrények, polcok beépítésénél. Egyszóval számos területen képes megkönnyíteni a munkáját.
A hatósugara vevő nélkül 30 méter, de vevő használatával körülbelül 120 méter. ± 0,2 mm/m pontosággal dolgozik, önszintezésre is képes, melynek tartománya ± 4°. Szintezései ideje 4 másodperc. Négy óra az üzemideje 3 vonalas üzemmódban.
A vonallézerek már önmagukban is nagyon sok előnnyel járnak a tulajdonosának, de a Bosch GLL 3-80 a vonallézerek közül is kiemelkedő. 3 teljes síkot képes mutatni külön-külön vagy egyszerre, aminek köszönhetően egyetlen eszközzel végezhetünk vízszintes és függőleges méréseket is. De a nagyteljesítményű diódák is hozzájárulnak a kényelmes használathoz hiszen, így jól láthatóak a szintező vonalak. Aki használt már gyengébb minőségű terméket az tudja, hogy ez mennyi kellemetlenséget képes okozni. Az ingareteszelésnek köszönhetően pedig egyszerűen szállítható.
A Bosch GLL 3-80 vonallézer nem csak praktikus és pontos, de roppant strapabíró is. (H3 kiemelés)
Az építőipari mérőműszerek világában is arra törekszenek a legnagyobb gyártók, hogy olyan eszközöket hozzanak létre, amik hosszú éveken keresztül jól használhatóak lesznek a tulajdonosaiknak. Burkolat-kialakításuknak köszönhetően por- és fröccsenő víz elleni védelme IP54-es. Ennek az eszköznek az üzemi hőmérséklete -10°C…+40°C között van, a tárolási pedig -20°C…+70°C között.
Ez az eszköz számos területen jól alkalmazható az építőiparban, de ennek ellenére mégis kompakt méretű. Mindössze 0.82 kg-os súlyának köszönhetően könnyen szállítható és a használata sem igényel különösebb előképzettséget. Vannak olyan nagyobb vízmértékek, amiknek a tömege több, mint ezé az eszközé.
Minden ügyfelünknek szeretnénk lehetőséget biztosítani, hogy közelebbről is megismerhesse a termékeinket, ezért az üzletünkben mindenkit nagyon szívesen várunk. Itt minden kérdésére örömmel válaszolunk, és akár ki is próbálhatja a terméket.

Megrendelheti 15% kedvezménnyel itt:
https://www.redghost.hu/shop_search.php?search=bosch+gll

Vagy keresse értékesítőnket!

Weboldalunk jobb oldalán hírlevelünkre feliratkozva Ön lesz az első, aki akcióinkról értesül majd!
RedGhost Building Trade Kft
2051 Biatorbágy, Ybl Miklós sétány 10.
06-23-310-416, 06-30-2126697
www.redghost.hu
info@redghost.hu
Facebook oldalunk:
https://www.facebook.com/redghosttrading
LIKE!!!

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top