Bosch csempelézer elérhető áron!

Kategóriák: Iparigép, szerszám
Elhelyezkedés: Ybl Miklós Sétány 10. Biatorbágy Pest megye
Látták: 105

54549 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Május 30, 2018

Hirdetési azonosító:jpa 23892


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

Bosch GTL3 csempelézer
Az építőiparban mindig is voltak trükkök, amikkel a jó szakemberek dolgoztak. A „hagyományos” módszerek sokszor időigényesek, hiszen több ponthoz kell viszonyítani, hogy valós képet kaphassunk, és a legapróbb hiba is totális káoszt eredményezhet. Persze sokaknak ez bevált, de valljuk be Ön is örülne, ha gyorsabban, és egyszerűbben juthatna ugyan azokhoz az eredményekhez, nem igaz? A Bosch GTL3 csempelézer pontosan erre a feladatra lett kifejlesztve.
Ez a csempelézer 20 méteres hatósugárig működik ± 0,2 mm/m szögpontosságú hibahatáron belül. Egy tapasztalt szakember jól tudja, hogy ugyan ezeket az értékeket sok esetben nem is lehet elérni a régi „okos megoldásokkal”. Ez az eszköz az egyenletlen talajon is alkalmazható, valamint a fali rögzítése is megoldható. Az igazán pontos munkavégzést továbbá a két 90°-ot bezáró lézervonal mellett a harmadik, 45°-os segíti elő, ennek köszönhetően a fali-és padló csempék is gyorsan beigazíthatóak.
A Bosch GTL3 csempelézer több szempontból is praktikus…
A gyártók felismerték az igényt a kis méretű, kompakt eszközökre is. Az építőiparban elkerülhetetlenül rengeteg nagyméretű, és nehéz géppel kell együtt dolgoznunk. Azonban vannak olyan munkafolyamatok, amikor nem feltétlenül szükséges egy teherautónyi eszközzel kivonulni, főleg a kisebb beltéri munkálatok esetén. De ezekben az esetekben is nagyon fontos, hogy tisztában legyünk bizonyos mérési adatokkal, lássuk hol van valójában a vízszint vagy a derékszög. Ezért a Bosch a GTL3 csempelézerét mindössze 98 mm x 156 mm x 102 mm méretűre és fél kilósra tervezte, így az könnyen szállítható.
A másik lényeges szempont a strapabíróság. Tudjuk, hogy a legkisebb építőipari munkálatok is sok porral, kosszal esetenként nedvességgel járnak, melyeket a hagyományos eszközök nem mindig viselnek el sokáig. De a Bosch GTL3 csempelézer masszív burkolattal és por- és fröccsenő víz elleni védelemmel (IP 54) rendelkezik.
A „részletek, adatok” fül alatt összegezve megtekintheti a csempelézer pontos paraméterit. Amennyiben bármilyen egyéb kérdése merülne fel forduljon hozzánk bizalommal.

Megrendelheti a terméket itt:
https://www.redghost.hu/spd/BOS---GTL3/Bosch-GTL3-csempelezer

Weboldalunk jobb oldalán hírlevelünkre feliratkozva Ön lesz az első, aki akcióinkról értesül majd!
RedGhost Building Trade Kft
2051 Biatorbágy, Ybl Miklós sétány 10.
06-23-310-416, 06-30-2126697
www.redghost.hu
info@redghost.hu
Facebook oldalunk:
https://www.facebook.com/redghosttrading
LIKE!!!

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top