Bosch legkedveltebb forgólézer csomagja kedvezményes áron!

Kategóriák: Iparigép, szerszám
Elhelyezkedés: Ybl Miklós Sétány 10. Biatorbágy Pest megye
Látták: 100

216469 Ft

E-mail küldése
Megjelent dátum: Május 30, 2018

Hirdetési azonosító:jpa 23894


Kredit vásárlás paypalon vagy banki átutaláson keresztül

Leírás

BOSCH GRL 300 HVG rotációs lézer + BT300HD állvány + GR240 mérőléc (H2 kiemelés)
A BOSCH GRL 300 HVG rotációs lézer a modern építőipari szerszámok közül is egy új generációt képvisel. Számos olyan innováció megtalálható benne, aminek köszönhetően tökéletesen tud alkalmazkodni az építőipari munkavégzés minden fázisában.
Ilyen például a zöld lézerfény, ami világos környezetben is majdnem 4x jobban látható, mint a piros társa. Ennek ellenére főként beltéri alkalmazáshoz javasoljuk, de egy vevőkészülékkel kültéren is megállja a helyét. Pont, vonal és forgó üzemmóddal is rendelkezik a legjobb láthatóság érdekében.
De mi a hasznos funkciók közé sorolnánk a hozzá adott távirányítót is, aminek köszönhetően távolról is vezérelhetjük. Az ütésérzékelőnek köszönhetően azonnal jelez, ha valamilyen oknál fogva elmozdul, így nem fogunk fals adatokat kapni. Emellett, ha az eszköz helyzete nem teszi lehetővé az önszintezést, akkor azt azonnal jelzi. Ez az eszköz valóban nagyon jól felkészült minden helyzetre, a BOSCH GRL 300 HVG rotációs lézerrel biztosan nem érik majd kellemetlen meglepetések.
A BOSCH GRL 300 HVG rotációs lézer egy roppant széleskörűen használható eszköz.
A működési tartománya vevő nélkül 100 méter, de vevő segítségével akár 300 méter is lehet, így akár csarnokokban, vagy kültéren is használhatóvá válik. A szintező pontossága ± 0,1 mm/m, ami kiemelkedően jónak számít a kategóriájában. A forgási sebessége 150, 300, 600 fordulat/perc értékekre állíthatóak.
A tervezők ebben az esetben is gondoltak az egyszerű használhatóságra, ezért néhány gombos kialakítást hoztak létre. A mérőműszerek hajnalán még csak a diplomás és óriási tapasztalattal rendelkező szakemberek tudták használni ezeket az eszközöket, de manapság már bárki könnyedén elsajátíthatja az alkalmazásukat. De szerencsére a technika ilyen szintű egyszerűsödése nem hozta magával az eszközök elbutulását. Éppen ellenkezőleg. Mostanra sokkal könnyebben használható szerszámok állnak a rendelkezésünkre lényegesen magasabb tudással.
A szett pontos tartalma: BOSCH GRL 300 HVG rotációs lézer, BT300HD állvány, GR240 mérőléc, elemek.
A „részletek, adatok” fül alatt felsorolás szerűen is megtalál minden fontos információt az eszközzel kapcsolatban. Egyéb kérdés esetén várjuk szíves megkeresését.

Megrendelheti a terméket itt:
https://www.redghost.hu/shop_search.php?search=bosch+grl

Weboldalunk jobb oldalán hírlevelünkre feliratkozva Ön lesz az első, aki akcióinkról értesül majd!
RedGhost Building Trade Kft
2051 Biatorbágy, Ybl Miklós sétány 10.
06-23-310-416, 06-30-2126697
www.redghost.hu
info@redghost.hu
Facebook oldalunk:
https://www.facebook.com/redghosttrading
LIKE!!!

További információ

hirdető értesítése

E-mail küldése

    Hozzászólások

    Hasznos információk

    • Soha ne utalj előre ismeretlennek. Ha gyanúsnak találsz egy hirdetést jelentsd azt. Oldalunk nem tud felelőséget vállalni a hirdetések valódiságtartalmáért.

    Top